csomó a hímvesszőben

Tisztelt Doktornő/úr! Még 2013 év végén, szexuális együttlét közben fájdalmat észleltem. Ezután elmentem urológiai szakrendelésre és az orvos a következőt állapította meg: a hímvessző testének distalis részén a glass alatt kisujjbegynyi tömött csomó érzékelhető. Az orvos azt mondta elpattant egy ér, és Lioton gél használatát javasolta. Ez a csomó az óta se tűnt el, nem fájdalmas, nem nőtt, sőt inkább kisebb lett, de nagyon lassan szívódik fel. Azt szeretném kérdezni, hogy ez mikor fog felszívódni, lehet-e valamilyen komolyabb következménye?

Dr. Papos István válasza pénisz panasz témában

Valószínűleg semmilyen következmênnyel nem jár. Nyilván hosszú hónapok alatt fog felszívódni, de lehet, hogy egy kis hegesedés megmarad.

Kérdés: 2014. július 07., 15:55 ;Megválaszolva: 2014. július 08., 17:08
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
kamaszkori fiú probléma
Tisztelt Szakértő! 14 éves fiam intim problémával fordult hozzám. Eddig nem tapasztalt ilyet, a gond: a fityma nem takarja a makkot normál...
Makk elváltozása
Üdvözlöm. Gyerekkoromban fityma szűkületem volt, aztán, valahogy felerőltettem.. Működik is, rendesen, de egyik hölgy partnerem felkeltette a...
Megvékonyodott, gyenge pénisz
Üdv! Régen epehólyagműtétem volt. A műtétet követő napon nehezen ment a vizeletürítés, de végül sikerült a dolog. Aztán rá egy hétre...
Mi ez, hogy lehetne tenni ellene?
Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném kérdezni hogy ezek a fehér foltok micsodák a péniszemen? A fitymán van körben felül. Nem fáj, kicsit érdes...
Izomláz a péniszben?
Tisztelt Doktor úr/nő! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy egy olyan két hete történt, rosszul léptem és a gátam környékén éreztem egy...