Teljes Körülmetélés után

Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok önhöz, hogy teljes körülmetélést végeztek rajtam a napokban (2 napja) és szeretném tudni hogy ön mit mond. Mennyire volt rossz döntés akár nemi életben, akár esztétikailag? A makk kiszáradhat illetve okozhat ez gondot a nemi életemben ezek után? Tusfürdőt mikor használhatok újra? Óvszer nélküli aktus mikor lehetséges? Sok helyen olvastam, hogy kiszáradt és csúnya miért történik ez?

Dr. Papos István válasza körülmetélés témában

Egyáltalán nem rossz döntés. Nem fog gondot okozni a későbbi nemi életben.

A teljes sebgyógyulást követően tusolhat és élhet nemi életet.

Kérdés: 2014. szeptember 10., 22:04 ;Megválaszolva: 2014. szeptember 16., 17:18
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Fitymatúltengés, phimosis
Tisztelt Doktor Úr! Fitymatúltengésem van.Voltam vele urológusnál. . A javaslata circumcisio vagyis körülmetélés. Ezzel kapcsolatban...
Körülmetélés után 2 héttel miért...
Tisztelsz Cím! 2 hete végeztek rajtam TKM-et, a műtét után az orvos azt mondta hogy a féket is átvágták és hogy egy kevés fitymát hagyott rajta...
Körülmetélés után
16 éves fiú vagyok csütörtökön (június.21.) műtöttek fitymatúltengés miatt.2 nap telt el azóta és nekem a doktor azt mondta h nem szabad...
Körülmetélés után 3 héttel
Üdv! Holnap lesz három hete, hogy körülmetéltek. A műtétnek nyoma már szinte semmi nem látszik, nincs seb és a varratok is kihulltak. A makk...
ADDISON KOR
JO NAPOT KIVANOK.NEKEM OLYAN PROBLEMAM VAN AMIVEL MAR MAJDNEM 2 EVE SZENVEDEK.2005-BEN MEGALLAPITOTTAK NALAM AZ ADDISON BTEGSEGET, EHHEZ JOTT MEG A PAJZSMIRIGY...