Körülmetélés után

Tisztelt doktornő! Kérdésemmel azért fordulok önhöz, mert az engem kezelő orvos jelenleg nem elérhető. Pontosan egy hete estem át egy teljes körülmetélésen és fitymafék műtéten, mert lichen sclerosus et atrophicus-t diagnosztizáltak. Kérdésem az lenne, hogy egy héttel a műtét után a fék helyén (csak ott) genny szerű valamit vettem észre. Ez valóban genny? Vagy gyógyulási folyamat része? Vagy valami fertőzés? Ha megnyomkodom, akkor a varratokat leszámítva nem érzékeny, nem fáj, nem feszül. Napi 2-3 alkalommal áztattam kamilla teába, majd betadinos krémmel kezeltem. Jövőhét csütörtökön (2015.04.02) kellene varrat szedésre mennem. Fertőzés esetén mit lehet ezzel tenni? Válaszát előre is köszönöm (képet csatoltam)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza körülmetélés témában

Ez a gyógyulási folyamat része. Folytassa az eddigi kezelést.

Kérdés: 2015. március 25., 15:13; Megválaszolva: 2015. március 25., 23:02
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus