hímvessző probléma

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! 21 éves férfi vagyok. Bő egy hete vannak problémák a péniszemmel. Eleinte szúró fájdalmat éreztem belül több helyen is, az utóbbi pár napban pedig érzéketlenné vált, akkor érzem, ha hozzáérek, egyébként mintha ott sem lenne. Külső elváltozást nem vettem észre. Voltam urológusnál többször is, szervi elváltozást nem tapasztaltak, a vizeletteszt negatív lett, nem tudják, mi a bajom. Pár hónapja kezdődött egy gyakori vizelési ingerrel járó problémám, amely csak jelen panaszok megjelenésekor múlt el, arról sem tudták mi lehet (pedig az urológiai vizsgálat mellett volt laborvizsgálat is), felírtak rá gyógyszereket (Cifloxint, majd Uroxalt, hátha felfázásom van). Mivel ezektől nem múlt el a problémám, pár hét után befejeztem a szedésüket. Gyógyszert nem szedek, csak Béres cseppet(napi 20 cseppet) C-vitaminnal. A hímvesszőmet a panaszaim miatt Betadine kenőccsel kenegetem, mintha a felületi részek jól reagálnának rá. Talán fontos lehet megemlíteni, hogy 6 éves koromban fitymaszűkülettel műtöttek. Tudna nekem valamilyen tanácsot adni, mit tehetnék, milyen gyógyszert/kenőcsöt használjak? Lehet-e maradandó károsodás, vagy várhatom, hogy a panaszaim maguktól elmúlnak? Összefüggésben lehet ez a péniszprobléma a korábbi panaszommal? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a pénisz panasz témában

Valószínűleg valamilyen gyulladásos folyamat játszódhatott le, melynek ezen panaszok az utótünetei lehetnek. Ha nem múlik el, mindenképpen ismételt urológiai vizsgálat javasolt.

Kérdés: 2014. május 31., 08:07; Megválaszolva: 2014. június 01., 22:01
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?