Fitymafék probléma

Tisztelt Doktornő/Doktor! Igazából nem is tudom hogy probléma-e, ezért sem fordultam urológushoz. Nincs fitymaszűkületem, és fájdalmat se érzek semmilyen formában. Egy nagyon picit balra kanyarodik a hímvesszőm, és talán részben emiatt is, de teljesen merev állapotban is picit felgyűrődik a fityma bőröm, bár a makkról teljesen lejön gond nélkül magától is. Viszont ha kézzel lehúzom addig a bőrt, hogy az a pici ne gyűrődjön fel, akkor a makkom előre hajul mert a fék húzza. Szexuális életben se zavart, egyszer kisebesedett, de lehet csak azért mert akkor épp többször is együtt voltam az akkori barátnőmmel. Ugyanakkor úgy gondolom aktusnál ez lehet probléma független hogy semmi tünetet nem látok, mert lehet hogy csak a véletlen miatt nem sebeződött ki eddig többször.

Dr. Papos István válasza fitymafék témában

Ha nincs panasza, akkor teendőt nem igényel.

Kérdés: 2014. május 23., 22:16; Megválaszolva: 2014. május 26., 19:54
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Fitymafek mutet utan
Tisztelt Doktor Ur! 1 honapja volt fitymafek mutetem es merevedeskor meg mindig erzekeny es faj ha hatrahuzom a bort. Es kisebb serulest meg mindig latok....
fitymafék műtét után teendők
Tisztelt doktor úr a tegnapi nap folyamán (Febr 4.) volt fitymafék műtétem amely során meghosszabbították a fékemet. Az lenne a kérdésem hogy...
Szeretkezés közben elszakadt fityma
Üdvözlöm! Az történt, hogy a barátnőmmel előjáték nélkül szeretkeztünk, tehát ő száraz volt. Behatoláskor erős fájdalmat éreztem, majd...
fitymafék
Tisztelt doktor úr/nő! Merev állapotban hátratudom húzni a fitymám teljesen a makk alá. Amint próbálom lejjebb húzni a makkomat is húzza...
Fitymafék műtét uáni állapotom...
1 hónappal ezelőtt volt műtétem. Rövid fitymafékkel műtöttek, és úgy érzem még mindig nem tökéletes. 3 képet feltöltöttem. http:...