• Túlérzékeny makk, rövid fitymafék?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Mi a teendő abban az esetben, ha nagyon érzékeny a makkom, amikor az ujjamal épphogy hozzáérek, már az is nagyon kellemetlen érzést nyújt, arról olvastam hogy a körülmetéletlen férfiaknál érzékenyebb, de így nem merek szexuális kapcsolatba kezdeni. A másik problémám, amikor nincs erekcióm, teljesen letudom húzni a bőrt, de erekciónál csak addig hogy épphogy kilátszik a teljes makk, de amint elengedem rögtön visszacsúszik. Segítségét előre is köszönöm

        Dr. Merth Gábor válasza a rővid fitymafék, érzékeny glans témában

        Kedves Kérdező! A két dolog nagy valószínűség szerint összefügg. Ha valaki nem tudja rendesen hátrahúzni a fitymáját, annak erőltetése valóban fájdalmas, kellemetlen. Ennek egyszerű a megoldása, a rövid fitymaféket átvágva, amennyiben valóban ez okozza a problémát. Ha nem az orvos teszi meg, tapasztalati tény, hogy az első pár szexuális aktusnál, gyakran önmagától szakad be, mely vérzéssel és erős fájdalommal jár, nem szerencsés dolog. Ha nem tudja rendesen hátrahúzni a fitymáját, az higiéniai problémákat is felvet, mely gyulladáshoz vezethet, és ilyenkor a makk érintése szintén kellemetlen érzéssel társul (bár itt szerintem a fitymafék miatt érzékenyebb a makk). Én azt javaslom, keressen fel környezetében egy urológust, aki felméri a helyzetet, és ha valóban szükségesnek látja, "feloldja" a problémát. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 16., 23:13; Megválaszolva: 2011. december 20., 01:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés