Jóindulatu prosztata

A férjem (50 éves ) állapota aggaszt.Ő nem beszél nekem a problémájáról.Vizelési és merevedési problémával fordult szakorvoshoz. Megvizsgálta és vérvételre is küldte.PSA értéke: 3.81.Gyógyszerei: Tamsol 0, 4mg, Mixtura solvens(kanalas) . Már a2.doboz Tamsolt szedi-sajnos a két doboz között 2hét kihagyás volt-de azt mondja inkább romlott az állapota.Ön szerint ez gyógyítható, vagy rosszra gondoljak? Szexuális életet élhet-e?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza prosztata probléma témában

Tisztelt Asszonyom!

A férje panaszai prosztatamegnagyobbodásra utalnak, melyet okozhat jóindulató prosztatamegnagyobbodás, vagy krónikus prosztatagyulladás is.

Ha a vizelési panaszok nem javulnak az említett gyógyszerre, akkor kontroll viizsgálat, gyógyszermmódosítás, esetleg prosztata műtét jelentheti a megoldást.

Szexuális életet természetesen élhet.

Tsiztelettel:

dr. Papos István

Kérdés: 2013. április 06., 15:39; Megválaszolva: 2013. április 09., 16:51
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés