FontosS!

Tisztelt Weborvos! Most tudtam meg hogy a 19 éves barátom 4 éve vazelint fecskendezett a péniszébe nem fáj neki semmilyen tünete nincs, a péniszébe van egy kemény dudor! Kérem írja meg hogy ha van valami baja milyen tünetei vannak és hogy tünetmentesen is lehet valami baja ami esetleg később alakul ki! Mi ilyenkor a teendő? Mielőbbi válaszát előre is köszönöm, és várom!

Dr. Papos István válasza külső nemi szerv probléma témában

Amennyiben panaszai vannak, akkor a vaselines csomó eltávolítása jöhet szóba. Ha panaszok nincsenek, semmi teendő nincs.

Tisztelettel: Dr. Papos István

Kérdés: 2012. december 17., 22:52; Megválaszolva: 2012. december 19., 22:48
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Lilás, piros foltok a péniszen...
Pár napja a fitymám jobb felső részén egy lila véraláfutás, zuzódás nyom szerű folt jelent meg, ma egy újabb a másik felén a péniszem közepén!...
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...