Nyirokér duzzanat a péniszen.

November 1-jén megjelent a péniszem körül a makk alatt egy nyirokér duzzanat. Elég kemény, bal végén érdes, jobb oldalon inkább egybefüggő A forumokon olvasottak alapján Lioton gélt próbáltam de sajnos nem sokat segített. Nov 6.-án elmentem urológushoz. Azt írta, hogy a "corona glandisban" nyirokút duzzanat. Advantan krémet írt fel rá. Mintát vett. Mikor megjöttek az eredmények kiderült, h van egy húgyúti fertőzésem amire Tinidazol és Sumamed nevű antibiotikumot írt fel. Aztmondta, h 1 hét erejéig advantanról váltsak át batrafenre. Legutóbb azt mondta, hogy a húgycsőgyulladás elmúlt és a duzzanatra használjam tovább az advantant. Ez egy hete volt de sajnos azóta nem múlt el. Valamikor egész szépen lemegy a duzzanat. De aztán visszajön ugyanúgy. Valamikor egy fél napig be van duzzadva aztán elmúlik. De sajnos mindig visszajön. A doktor december 7 ig nem rendel. Mit tudnék csinálni?

Dr. Papos István válasza nyirokér témában

A húgycsőgyulladásnak húgycsőfolyás a jele. A makk alatti duzzanatot más okozhatja. Hogy pontosan mi, ahhoz látnom kellene, de nem hiszem, hogy nyirokér duzzanat.

Üdvözlettel:

Dr. Papos István

Kérdés: 2012. november 28., 16:25 ;Megválaszolva: 2012. november 30., 00:22
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Post covid asszociált...
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom