Parancsoló vizelési inger

Tisztelt Dr, Úr, 8 éve küszködök krónikus prosztata gyulladással, szedtem rengeteg gyógyszert, eleinte E-coli, majd uearaplazma pozitivitások voltak az ejakulátumomban, mostanra kb 3 éve nem tenyésztődnek ki, ennek ellenére panaszaim nem csökkentek, sőt vizelési inger szinte a lehető legrosszabb, parancsoló, fájdalmas 1-2 óránként tör rám! Szedtem alfa-blokkolókat, de most már néha úgy érzem mihaszna. Jelenleg fetamozin 10 mg napi 1-t szedek, kérdezném, hogy mit tegyek, hogy vizelési ingerem ne legyen parancsoló, emeljem 2-re/ nap vagy javasolna más típusú gyógyszert (lehetőleg ne okozzon retrográd ejak.) , alternatívát javasolni? Jelenleg a kaposvári főorvos tanácstalan, Uro-vax-mot írt fel, de még nem váltottam ki.Thermoterápiára akar küldeni. Tartok tőle! NAgyon szépen köszönöm válaszát! András

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza prosztataprobléma témában

Kérem írjon a [email protected] oldalra (azonosítsa be magát)!

A többit levélben.

Kérdés: 2012. október 26., 14:34; Megválaszolva: 2012. október 29., 09:47
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
prosztata probléma
Tisztelt Doktor Úr! Prosztata problémával fordulnék Önhöz. Egy UH vizsgálat során a következot találták: 4x4cm prosztatában a jobb lebenyben...
Urológia -Égő érzés a...
Tiszteletem! 12 éve volt erős prosztata gyulladásom amikor fecalis baktériumot találtak és Ciprobay gyógyszerrel tökéletesen kikezelték (félig...
mellékhere
Tiszteletem! 23 éves fiatalember vagyok! Nem rég állapítottak meg nálam prosztatagyulladást, melyet lumbágó is kisért! + éve is volt már akkor...
magas psa szint
Néhány hónapja kezdődött a problémám, mely urológiai jellegű. Kezdetben csak időnként, később már minden vizelésnél nagyon nehezen tudtam...
Hyperplasia prostatae
Tisztelt Doktor Úr! MR vizsgálatom eredménye a következő lett: "A hólyag közepesen telt, fala ép. Az ureterek kismedencei szakasza nem tágabb. A...