Tüdőtumor műtét utáni kemoterápia és esélyek

T.Dr! 2011.03.hóban nagyméretű daganatot és több nyirokmirigyet eltávolítottak a jobb alsó tüdőlebennyel.Kemoterápia a folytatás. Milyen tünetekkel járhat, milyen immunerősítő vitamint javasol, adenocarcioma, t3 stádiumú daganat esetén a műtét és kemo után mik a túlélés esélyei? Hány év, milyen életminőség?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza tüdőrák témában

Tisztelt Kérdező!

A tumor pontos stádiumának ismerete és a részletes szövettani eredmény nélkül nem lehet korrektül nyilatkozni. Mindenképpen ismerni kell a nyirokcsomók statusát és az általános állapotot, társbetegségeket. Amennyiben a műtét során daganatmentessé lehetett tenni, sem a nyirokcsomókban, sem a távoli szervekben nincs

áttét a helyzet biztató. Senki sem fog tudni önnek pontos túlélési időt mondani. Általános multivitaminon és kifejezetten egészséges ételeken kívül legyen minden nap testmozgás és kerülje a szennyezett levegőjű helyeket.

Kérdés: 2011. március 11., 21:17; Megválaszolva: 2011. március 16., 14:05
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Daganat
Tüdőrák agyi áttéttel
Műteni vagy nem műteni?
adenocarcinom tüdőrak