Tűdőrák

Tiszteletem Doktor úr! Én sajnos pánik beteg vagyok és szokót fájni nekem sajnos a tüdőm! Mivel azt mondják az orvosok hogy pánik beteg vagyok ezért gondolok mindig a legrosszabbra! Magyarán állandóan az van a fejembe hogy tüdőrákom van!:- (Dohányozni dohányzok de nem tudok leszokni róla! Félek elmenni tüdőszűrőre mert félek rossz hírt közölnének velem! Köszönöm hogy elolvasta az üzenetemet és válaszolt is rá! Köszönettel Heszele György

Dr. Boros Miklós válasza tüdőrák témában

Tisztelt Kérdező!

A mellkasi fájdalom a tüdő daganatos betegségeire nem jellemző, ritka, hogy ennyi tünetet okozzon. A megnyugtatás miatt menjen el egy mellkas röntgenre és a tartós betegségmentesség elérésée miatt hagyja el a dohányzást, csak nyerni fog vele. A pánibetegség kezelhető, keressen fel pszichológust ennek megoldáa miatt.

Kérdés: 2011. március 07., 16:30; Megválaszolva: 2011. március 10., 11:14
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Daganat
Tüdőrák agyi áttéttel
Műteni vagy nem műteni?
Tüdődaganat, sugárterápia utáni...
2014.08.13-án jobb alsó bilobectomiát végeztek.Szövettan: CARCINOMA PLANOCELLULARE NON KERATOSUM INVASIVUM PULMONIS, Gr. III, pT2b, pN1 (HILUSI...
adenocarcinom tüdőrak