• Culevit étrendkiegészitő

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr

        A kedvesemnél tüdőrákot állapítottak meg és egyből kemoterápiával kezdtek. Az interneten keresve találtam egy étrend kiegészítő szert. Azt szeretném kérdezni, hogy tényleg annyira jó mint ahogy írják. Ajánlja-e ennek a szernek a szedését?

        Válaszát előre is köszönöm.

        N. Zsófia

        WEBBeteg szakértő válasza a tüdőrák témában

        Tisztelt Kérdező!

        A forgalomba hozatalhoz egy étrendkiegészítő hatássoságát semmilyen módon nem kell bizonyítani. A kemoterápiás kezelés mellett a hatásosságáról így értelemszerűen nincs információ. Kéredezze meg a kemoterápiás kezelést végző orvost, hogy javasolja-e a kezelés mellett a szedését, hiszen ő rendelkezik a jelenleg zajló kemoterápiáról a legtöbb információval.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-15 10:51:58; Megválaszolva: 2010. február 15., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: