Alternatív gyógymódok?

Tisztelt Doktor úr!

Édesapámnál kb 2 hónapja högő (ebben 2-3 db 1 cm, 1 db 3 centis ) és tüdő (ebben eddig 1 db, de vizenyő miatt nem látható rendesen) roszzindulatú daganatot diagnosztizáltak.Eddig a tüdejéből összesen 2, 4 l folyadékot szivtak ki. Rettentően köhög.

Ön milyen kezeléseket javasolna? A hagyományos mellett alternativ gyógymódok iránt  is érdeklődnék.

A sugárról és a kemoterápiáról is sok negatív vélemény van, a pozitivak mellett. Alternativ gyógymódok közül a biorezonancia, a PVG (pecsét viasz gomba) , a COd tea "javasolt "az eddigi információim (rákgyógyitásról szóló könyv alapján, daganatos betegek internetes fóruma, stb) . Viszont van olyan vélemény is, mely szerint ezek "táplálják " a ráksejteket.

 

Tisztelettel: Moszat

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza tüdőrák témában

Drága Moszat!

Keveset ír a valódi helyzetről, pl. nem közli a szövettant.

A mellhártya-vizenyővel járó tüdőrákos folyamat (pleuritis carcinomatosa) mindenképpen GYÓGYÍTHATATLAN.

Minden alternatívával meg lehet próbálkozni, de egyik sem ér semmit - talán meghosszabbítja egy-két héttel az egyébként is halálra ítélt beteg szenvedéseit. Kell ez?

Inkább szeresse, gondozza, ápolja, legyen mindig mellette - amíg lehet.Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás

Kérdés: 2009. szeptember 02., 09:56; Megválaszolva: 2009. szeptember 02., 09:56
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Daganat
Tüdőrák agyi áttéttel
Műteni vagy nem műteni?
adenocarcinom tüdőrak