Mit tegyek?

A tüdőmön tüdőszűrés alkalmával foltot találtak, majd CT -re küldtek, melynek eredményét csatolom. Mintavételt ajánlanak, szeretném kérdezni ez mivel jár, és fájdalmas e? Valamint érdemes e ezt műteni, hozzányúlni? 6 év óta most találtam munkahelyet, amely közel van egy sertéstelephez, és néha oda is át kellene mennem, nem okoz e nekem esetleg rosszabbodást? Nem tudom a levegőben van e valamilyen károsító dolog, gáz, por stb? Nem vagyok semmire allergiás, voltam szűrésen. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Sándor

Dr. Gyulai Nóra válasza mellkas CT lelet témában

Kedves Sánor!

Remélem azóta megtörtént a mintavétel. Természetesen ha a CT-t leletező radiológus, aki látta a képet (én ugye nem) , azt javasolja, hogy legyen mintavétel, mert felmerül rosszindulatú folyamat gyanúja, akkor kell a mintavétel.

Üdvözlettel

Kérdés: 2018. július 16., 10:13; Megválaszolva: 2018. szeptember 03., 18:42
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Tüdő Ct Eredmény
Tisztelt Drnő! Édesanyám rossz lehelettel fordult orvoshoz,ahol egy nagy labornál véletlenül kértek Cea értéket ami meg volt emelkedve..ezútán...
Tüdőrák àttét a nyirokcsomókban
Tisztelt Doktornő! Apósommal kapcsolatban szeretnék kérdést feltenni. 72 éves, erős dohányos férfi. Novemberben derült ki, hogy tüdőrákos....
Vena superior sindroma
Kissejtes tüdőrák.
Medrol2......