Már nagyon elvagyok keseredve.

Tisztelt Dr.Nő. Azzal kezdeném hogy nem egyszerű a történetem, de megpróbálom a legérthetőbben leirni. Az első és legfontossabb az hogy évek óta pánikbeteg vagyok. Van egy 6-éves kisfiam, másfél éves korában söntöt kellett beültetni neki, azóta epilepsziás, erős viselkedési zavara van, hiperaktìv, és középsúlyos értelmi fogyatékos. Ráment az életem arra hogy orvostol orvosig vittem és viszem hogy tünetmentes legyen. Márciusban elvesztettem az édesanyám tüdődaganat miatt. Azota egyedul látom el a háztartást a beteg kisfiam az idős édesapám és a sulyosan fogyatékos bátyám mellett. Tudom ez nem ide tartozik de talán fontos lehet. A mostani betegségem hónapokkal ezelőtt kezdődőtt. Először csak a nyakcsikojám környékén kezdődött a fájdalom, ma már ott tart hogy lassan nem tudom megemelni a jobb kezem és nem alszom éjjelente annyira fáj mintha hasogatnák. Elmentem reumatológushoz, de a háziorvosom javaslatára nem fogadtam el a steroidos kezelést. Másfél hete köhögök, fájnak a lapockáim, mintha égne az egész hátam, és folyton légszomjam van. Dohányzom sajnos. Elmentem a háziorvoshoz, aki alaposan megvizsgált, meghallgatta a hátam, meg is kopogtatta, valamint elől is. Azt mondta semmi különöset nem hall, és mivel előtte volt a nagy hőség és non- stop ment a klíma a lakásban azt mondta lehet hogy attól köhögög. Hozzáteszem a köhögésem nem állandó csak időszakos és inkább váladékos és csak ritkán száraz. 2014. Januárjában voltam mellkasröntgenen, negatív, és 2014. Decemberében teljes vérképvizsgálat negatív. A kérdésem az lenne mitől lehet ez az égető hátfájdalom és elől is ég a nyelőcsövemtől lefele, és ugy érzem mintha szikla lenne a mellkasomom. És még szeretném megkérdezni észreveszi- e a háziorvos ha nem tiszta a tüdő. Utolag annyi hogy van egy olyan betegségem hogy Antrumgastritis, ezt gyomortükrözésen derűlt ki. Nagyon köszönöm előre is a segítségét. Tisztelettel: Andrea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza Mellkasi fájdalom témában

Kedves Andrea!

Mellkasi égő érzését okozhatja a gastritis, lapocka táji fájdalma lehet a klímától. A nyaki, karba sugárzó fájdalom mozgásszervi gyulladás lehet, amit a rheumatológus által ajánlott kezelés meg tud szűntetni. Helyi szteroid kezeléstől nem kell tartania. Dohányzása miatt mindenképpen szükséges a mellkas röntgen, mert a tüdők meghallgatásával, és kopogtatással nem lehet észrevenni egy esetleges kóros röntgen árnyékot, nehézlégzése miatt légzésfunkciós vizsgálat javasolt amit tüdőgyógyászaton tudnak elvégezni.

Azt javaslom, panaszai megszűntetéséhez kérje rheumatológus és tüdőgyógyász segítségét.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2015. augusztus 01., 14:47; Megválaszolva: 2015. augusztus 01., 21:39
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Tüdő Ct Eredmény
Tisztelt Drnő! Édesanyám rossz lehelettel fordult orvoshoz,ahol egy nagy labornál véletlenül kértek Cea értéket ami meg volt emelkedve..ezútán...
Gyógyulási esélyek
Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Előljáróban talán annyit, hogy mellékelem a szövettanomat. Január 12-én egy rutin rtg. mutatott elváltozást a bal...
Tüdőrákom van?Van-e lehetőségem...
T.Doktornő! CT vizsg. eredménye: JOBB O-ON S4-5 HATÁRÁN 6MM-ES SZABÁLYTALAN ALAKÚ NODULÁRIS KÉPLET LÁTHATÓ.JOBB O-ON S5-BEN A PERICARDIUM MELLETT...
Lehet e daganat? Tüdő rák?
Lehet e daganat? Tüdő rák?