Van még remény? (Adenocarcinoma)

Tisztelt Doktor Úr/ Nő! Édesapám öt éve szenved tüdőrákban. (Nem kis sejtes) Túl vagyunk a kemoterápián, most a Tarcevát szedi, 4 éve 50mg/nap. A mostani CT eredménye nem lett jó, több lett, és a nagysága is nőtt a daganatnak. A normál határ értékét nem haladja meg. Általános állapota kielégítő, étvágya jó, testsúlya változatlan. Mostanában gyakrabban fullad. Az interneten olvastunk több oldalt, miszerint van új fajta, a rák gyógyítására való gyógyszer (infúzió formában) . Azt szeretném tudni, van-e ennek igazság alapja, reménykedhetünk még a javulásban? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza tüdőrák témában

Sajnálom, de nem értem pontosan a kérdést.

Melyik gyógyszert tetszik kérdezni a sok-sok újfajta (kipróbálás alatt álló, vagy már ki is próbált, és engedélyezett) daganatgátló anyag közül?

Ilyen módon nem tudok válaszolni, mert az összes daganatgátló szer ismertetése egy 500-600 oldalas könyvet töltene meg.

dr. Nagykálnai Tamás

Kérdés: 2012. október 17., 16:42; Megválaszolva: 2012. október 23., 14:38
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Daganat
Tüdőrák agyi áttéttel
Műteni vagy nem műteni?
adenocarcinom tüdőrak