Abortusz

Jo napot. A barátnöm január 19.-én volt nögyogyásznál 10-11 hetes terhesnek mondták.jan. 24.-én volt magán rendelésen ahol az ultrahanggal 26 mm-es magzatot(9 hetes) mértek.Ezt másnap a korház is alátámasztotta 26.5 mm-rel. Ami 11 hetes terhességet jelent ha nem tévedek! azt szeretném tudni h MIKORRA TEHETÖ A FOGANTATÁS. Mert én utoljára okt. 17.-én voltam vele egyutt a menstruációja utolso napján.ö megeskudött nem volt mással és nagyon rosszul esett neki h nem vállalom a gyereket.novemberben is megjött neki a menstruációja bár igen gyenge volt és egy napig tartott.azt szeretném tudni h lehetek e az apa vagy teljes mértékben kizárható e h én volnék az.vagy lehetséges h kistermetü sokat dolgozot emelt, fel is volt fázva oktober végén, nem ugy fejlödött a magzat? lehet e ekkora differencia? (3-4 héttel több kellene legyen ha okt 17.-ét nézzük) vagy a megtapadás miatt akár?
Lenne egy másik kérdésem is.Barátnömmel ugy döntöttünk nem tartjuk meg a babát.jan. 26.-án volt abortuszon.abortusz után visszahuzodtak a mellei de megint elkezdtek nöni a hasa is nagyobb és már tej is jön a melleiböl, fáj a dereka stb.ez az abortusz után 10-11 napra volt.lehetséges ez, normális ez? vagy mi okozhatja.nem sikerult az abortusz, maradt bent egy darabka amit a szervezete tovább táplál? mástrészt ha jol tudom a tejtermelödés 15-16 hetes terhességkor kezdödik.akkor mégsem 11-12 hetes.Volt orvosnál is azota ahol azt mondták h akkor lehet elszámoltak valamit.csináltak egy tesztet ami pozitiv lett de az ultrahangon nem láttak semmit.azt mondták lehet méhen kivüli.illetve h ikrek.felirtak egy gyogyszert a tej elapasztására de attol meg nagyon rosszul lett.egész nap hányt, már gyomorsavat.most volt megint orvosnál, 4 nap elteltével, a teszt most negativ lett az UH szintén de még mindig feszul fáj a melle, jön a tej.azt mondták 2 hét mulva menjen vissza.itt már senki nem tud semmit.20 vizsgálat óta mindenki csak találgat.Senki nem tud konkrétumot mondani, még azt sem hogy nincs baj vagy hogy van.már nem értem teljes káosz.nem tudom már mit gondoljak és a kapcsolatunkra is rányomta a bélyegét, mivel kielégitö választ nem kaptam h lehetséges e h én vagyok az apa vagy teljességgel kizárható? A barátnöm egészségéért is aggodom.hu tudna segiteni vagy tanácsot adni.

Elöre is köszönöm szépen a segitséget.
elnézést a regényért és a "h" betükért.

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a terhességmegszakítás témában

Kedves H!

Az utóbbira a válasz, ha a többi orvos sem tudja, hogy mi a baja a barátnőjének, akkor én sem fogom tudni, mivel nekem még kevesebb a lehetőségem. Mondjuk a tejfolyásra lehet szedni Bromocryptint. Egyébként csak annyit az egészről, hogy el lehet kerülni a terhességmegszakításokat. Amihez mind a két félnek felelősség teljesen kellene gondolkodni. Ez sajnos elmaradt, és egy egészséges emberélet volt a vesztese ennek. Nem tudom, hogy miért és mi értelme volt ennek.
Az első kérdés, pedig, amikor volt az ultrahang akkor volt 9 hetes terhes. Tehát abból visszaszámolva 7 hetet lehet napra pontosan megmondani, hogy mikor fogant a terhesség.
Tessék védekezni!!

Dr. Zsirai László
Kérdés: 2010. február 19., 20:16; Megválaszolva: 2010. február 19., 20:16
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhes lennék?
korai terhesség
Terhesség duphalac belsőleges oldat
Enyhe sárga barna pöttyös folyás...
Aggódnom kellene e?