Abortusz után mikor lehetek ismét terhes?

Sajnos a 12. héten végzett UH fejlődési rendellenességet mutatot a babánál aminek eredményeként az abortuszt javasolták mondván a gyerek nem valószinű hogy képes lenne megszületni, de  ha még is akkor sem lenne egésszéges. Talán pár napot élne csak. Halmozottan beteg már most. Párommam nagyon vártuk a gyermeket de sajnos ezt a rossz hírt kaptuk. Ez az első terhességem.  Mielőbb szeretnék gyermeket mert a jelen eset talán érthető okokból nagyon megviselt minket. Lehet ilyen eset után egészséges gyermekünk? Abortusz után mikor válalható a következő terhesség, egyáltalán lehet még gyermekem?

Nagyon köszönöm a válaszát

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza terhességmegszakítás témában

Kedves Kérdező!

A betegség ismétlődési kockázata a betegség jellegétől, öröklődésétől függ, ezt genetikai tanácsadáson fogják tudni megmondani Önöknek. Terhességmegszakítás után lehet terhes, néhány hónapot viszont mindenképpen érdemes várni ilyenkor.

Kérdés: 2010. június 13., 23:34; Megválaszolva: 2010. június 13., 23:34
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Terhességmegszakítás
Kedves doktorúr/doktornő! A párom a jelek alapján terhes és körülbelül a 10. hétben lehet. Ha most terhesség-megszakításról döntenénk, az...
Missed ab után 3 héttel szúró...
Három héttel ezelőtt volt egy művi befejezésem, 9 hetes terhességben halt el a magzat. A műtét jól sikerült, a szövettan is rendben volt. Kb. 1...
segitség
Egy 16 éves leány anyukája vagyok szeretném ha tanácsával segitene nekem. Azzal a tudattal állt elém a lányom hogy terhes lett Nem tudom eldönteni...
sport abortusz után
Tisztelt dr. Úr/Hölgy! Olyan kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy egy hete terhesség megszakításon estem át. A műtét után elhanyagolható 1-2 napi...