Mellfeszülés menstruáció után is

Üdvözlöm! Egy hete jött meg a menzeszem, 25 napra, úgy érzem, normálisan megvolt, talán rövidebb ideig tartott, 4 napig, 6 helyett, de a mellfeszülésem, amely a menstruációt megelőzően már jelentkezett, azóta is megmaradt, igaz picit talán lanyhult, de még mindig elég fájdalmasnak érzem, és a hasam is kicsit feszít. Nem szedek semmilyen fogamzásgátlót, és tudom, helytelenül "megszakításos" módszerrel vigyáztunk. A ciklusom változó, hol 29 napos, hol 24 napra jön meg, és a mellfeszülés is csak ritkán jelentkezik. Félek egy újabb terhességtől, és aggasztanak a tüneteim. Van egy 4 éves gyermekem, a terhességem akkor peteérés-serkentővel és más injekciók adásával jöhetett össze, sőt terhességmegtartó hormonokat is kaptam, hogy el ne veszítsem a babát, de kistestvért egyáltalán nem szeretnénk. Nem tudom, mitől lehet ez, régebben a menzesz végére elmúlt a mellfeszülés is. Megköszönöm szíves válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Hölgyem!

Csináljon egy terhességi tesztet, én sem tudok mást javasolni, és akkor kiderül, hogy terhes-e.

Ami nagy kérdés, hogy mit tesz, ha mégis terhes? Ugye nem gondol abortuszra? Ha ennyire fél a terhességtől, és véletlenül sem fér bele a terhesség az életébe, akkor inkább írasson ki fogamzásgátlót, de védekezzen, mert így bármikor terhes lehet, annak ellenére, hogy korábban ez nehéz volt.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 27., 14:09; Megválaszolva: 2009. június 27., 14:09
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom