• Méhlepény öregedésének okai

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Szeretném megkérdezni,h mik a méhlepény öregedésnek okai?Hogy lehet megelőzni?Minden egyes ultrahangozáskor azt észreveszik az órvosok ha ez a probléma felmerűl?Meg lehet valamivel állítani?És ha valaki mondjuk még csak 32 hetes de ilyen gondja adódik,tudja még 8 hétig táplálni a babát a méhlepény?Azt hallottam,h a dohányzás egyik ok,ez igaz?És ha valaki már nem dohányzik,de olyan 14-16 hetes koráig szívta lehet attól lepény öregedése?Köszönettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a méhlepény témában

        Kedves Kérdező!

        Nincsen jelentősége, hogy a méhlepénye hogyan néz ki. Mivel amennyiben a magzatot kellő mértékben táplálja és a magzat megfelelően fejlődik, és persze magának nincs magas vérnyomás és nincs a CTG-n és a magzati áramláson sem semmi elváltozás akkor ne figyeljen az öregedő lepényre, mivel semmi jelentősége. Ellátja a funkcióját vagy sem ez a kérdés. Más nem. Úgyis  kikerül a szemétbe szülés után, mit számit hogyan néz ki.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-31 21:56:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 08:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés