Lehetséges így terhesség?

Kedves Doktor úr! A barátomnak segítettem a maszturbációban.Az ejakuláció a hasamra történt. Máshova nem került mert nadrág volt rajtam. Egyből le lett törölve zsepivel. Körülbelül egy-másfél órával később kádban fürödtem. Lehetséges így terhesség? Esetleg akkor ha peteérés közelében történt? Vagy esetleg akkor ha peteérés napján? Nagyon megijedtünk. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza terhesség témában

Tisztelt Hölgyem!

Levelében leirtak alapján a fogamzás lehetősége a nullához közelít.

A himivarsejtek életképessége szabad levegőn nagyon rövid és a meleg fürdő is károsan hát rájuk.

Kérem, nyugodjon meg!

Üdvözlettel: dr. Kiss.

Kérdés: 2021. január 13., 13:54; Megválaszolva: 2021. január 18., 12:06
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Antibiotikum mellett terhesség
Tisztelt Doktornő! Január 20-26-ig vírusos hasmenésem volt, antibiotikumot szedtem rá.A fogamzásgátlót folyamatosan szedem. Február 6-án volt nemi...
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei