Fennállhat még a terhesség?

Tisztelt doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz van e még remény a terhességre 7-es hcg szinttel? Június 12-én volt fagyasztott embrió transzferem(3embrió).Ma 26-án reggel teszteltem pozitívat viszont a mai vérvétel eredménye 7hcg lett.Ahol azt mondták hogy sajnos ez kevés.Cyglofestet ill. heti egyszer ovitrell injekció megsegitést kaptam.Folytassam a kúpot avagy adjam fel? Tudom,hogy kevés,de Ön szerint sincs már remény? Köszönettel:O.Magdolna

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza a Fennállhat még a terhesség? témában

Tisztelt Hölgyem ! Ismételt HCG szint meghatározást és hüvelyi ultrahang /TVS/ vizsgálatot javasolnék, addig az előirt therápia folytatható és a megismételt vizsgálatok eredményei határozzák majd meg a további teendőket. Üdvözlettel:dr.Kiss.

Kérdés: 2020. június 26., 16:33; Megválaszolva: 2020. június 28., 08:33
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés