• Erek állapota

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Nő/ Úr! Lehet hogy orvosilag nem indokolt a kérdésem, de azért biztonsag kedvéért megkérdezem. Első terhességemmel novemberben fogok szülni. Az a problémám, hogy észrevettem magamon hogy az ereim állapota nem biztos hogy jó. Ha biciklizem és nagyon kicsit odaütöm, vag, észre sem veszem miért, de mindig kék foltok vannak rajtam mindenhol illetve sok kicsi seprűvéna a combomon, visszereim a lábamon, kiálló ér a fejemen oldalt. Lehet hogy csak a bőröm vékony, de én mindig arra gondolok, hogy az ereim szakadnak el hamar. Most is belső aranyerem lett terhesen, vérzett reggel. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi az esélye, hogy a nagy erőlködéstől elszakad egy erem szülés közben, veszélyesen. Ezt hogy lehet, és milyen vizsgálattal megnézetni, hogy nem áll- e ennek fenn a kockázata? Köszönöm a válszát! Réka

        Dr. Kiss György válasza a Erek állapota témában

        Tisztelt Hölgyem ! A várandósági hetek alatt az anyai szervezet ereinek és a vérkeringés, vérösszetétel megváltozásának minden történése azért következik be, hogy Ön a szülés folyamán egészséges babának adjon életet. Levelében észlelt tüneteket kérem kezelőorvosával beszélje meg és a lehetséges vizsgálatokat / pl. vérzési-alvadási idő meghatározása, thromembóliás hajlam kiszürése/ végezzék el. Minden kérdése jogos és indokolt, ne féljen feltenni ! Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2020. június 20., 15:40; Megválaszolva: 2020. június 25., 13:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.