• Károsítottam a babámat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértők! Kisfiam lassan egyéves lesz. Mielőtt még tudomást szereztem volna a terhességemről, sajnos volt egy balesetem, amikor röntgen készült (ólomköpeny volt rajtam), illetve fekete nadálytő krémmel kezeltem az érintett területet (a bokámat). 1 héttel később pozitívat teszteltem. Most....csaknem 1 évvel a kisfiam születése után akadt a kezembe a krém doboza, amin rajta volt, hogy terhesség alatt kerülendő. Utána néztem picit, és kiderült, hogy ez a gyógynövény jól felszívódik és károsíthatja a baba máját. Én hiába jeleztem akkor, hogy próbálkozunk, lehet, hogy terhes vagyok, senki sem mondta, hogy ezt a krémet ne használjam. Ezzel ártottam a babámnak? Mit tudok tenni? Innentől kezdve retteghetek, hogy májproblémái lesznek? Vagy már jelentkezett volna, ha gond van? Elmondani nem tudom, mennyire megijesztett ez a dolog! A röntgent illetően a szülészem megnyugtatott, hogy a mindent-vagy semmit elve miatt nem lehet gond, de ez a krém? Ezzel is ez a helyzet?? Vizsgálatoknak van értelme? Kimutatnának bármit is? Egyébként egy egészséges, szépen fejlődő, kiegyensúlyozott pici fiúcska. Köszönöm a válaszukat!

        Dr. Kiss György válasza a Kárositottam a babámat? témában

        Tisztelt Hölgyem ! Kérem, forduljon bizalommal a nagyfiu kezelőorvosához. A gyermekgyógyászoknak már elég sok lehetőség áll rendelkezésükra/ ultrahaang, laboratórium/, hogy Önnek korrekt és megnyugtató választ tudjanak adni . Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2020. március 07., 22:06; Megválaszolva: 2020. március 12., 15:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: