Terhes lehetek?

Lehetek terhes hogyha dec.23.-án volt az utolsó aktusom. Azóta minden hónapban megjött a mensesem, dec.-ben is rögtön másnap. Minden hónapban pontosan 28.napra erős vérzésekkel a szokasosak 6 napig tartottak mind. Előtte a tünetek mind a pattanások, szagérzékenységem is előjött. Nálam ez szokás. Április 17.-e van és a tüneteket ebben a hónapban is produkáltam de két napot késik. A terhesség tüneteit nem érzékeltem magamon semmikor. Lehetséges hogy terhes lennek ennyi idő eltelte után?

† Dr. Szalóczy Péter válasza menses késés témában

Kedves Kérdező! Könyörgöm, ne pánikoljon! A leírtak alapján kizárt, hogy terhes legyen. A vérzés néhány napos pontatlansága nem hiba, nem óramű! Gondolja meg, három és fél hónapos terhesnek kéne lennie! Közben szabályosan vérzik! Feledje el a problémát, és ha rendes partnert talált, kezdjen el korszereű hormonális fogamzásgátlást a nyugodt együttlétek érdekében.

Kérdés: 2016. április 17., 13:24; Megválaszolva: 2016. április 18., 17:16

Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy

terhesség?
2012.03.01-én szültet meg első gyermekem. A menstruációm sose volt pontos ezért fogamzás gátlót szedtem majd a gyógyszer abba hagyása után kb. fél...
Terhesség
Jó napot kivánok egy kérdést szeretnék feltenni barátnőmnek több mint 2 hónapja nem jött meg a menstruációja vett egy tesztet magánk és 2...
Drogfogyasztás
Jó napot! Olyan kèrdéssel fordulnék önhöz, hogy a terhességem első 3 hetében fogyasztottam ecstasyt pár alkalommal. Most a 6. hétben...
Genetikai problema
Tisztelt Doktor Ur! Utolso remenybe szeretnek Onhoz fordulni. 12 hetes genetikai vizsgalaton volt a menyem es ott az ultrahangon a kovetkezot allapitottak...
Nagy petezsák, nagy szikhólyag