Bétablokkoló terhesség alatt

Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Propranolol tablettát szedek lámpalázra, szeretném tudni, szedhetem e teherbeesés után is? Próbákon 10mg, koncertre 40-60mg szükséges általában. Köszönettel: P.T.

Dr. Pétervári László válasza béta-blokkoló témában

A bétablokkolók alkalmazás a terhességben lehetséges. Magzatkárosító hatásukat nem írták le.

Kérdés: 2013. december 19., 14:33; Megválaszolva: 2013. december 19., 22:09
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti mióma
Terhesség?
Barnás narancssárgas folyás
Várandósság 16. hete - 3-4 hete...
Nőgyógyász
Tisztelt Doktor Úr. Azzal a problèmával fordulok önhöz hogy, 03.12-èn volt egy alhasi görcsöm ami igazábol inkább bal oldalon volt fájdalmas ez a...