varandossag - progeszteron ertek

Tisztelt Doktor Ur! Nehany honap probalkozas utan vegre babat varok. Most a 6. het vegen jarok, nagyon jol erzem magam a boromben. Az 5. heten volt egy vervetelem es a progeszteron szintem 56, 3. (Ovulacio utan 11 napos a lut fazisom, ezert neztuk meg a progeszteront) Ez az ertek a nogyogyaszom szerint alacsony es hormonpotlasra szorulok, mas szerint viszont rendben van. Kezdek osszezavarodni es aggodni. Ha szukseges termeszetesen belemegyek a hormonpotlasba, de csak ha valoban muszaj. Onnek mi a velemenye? (harom honapja a ciklusom 21. napjan a mert progeszteron ertek 26, 1, ez elfogadhatonak szamit? ) Udvozlettel, Vktoria

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza progeszteron témában

Nem terhes állapotban az utóbbi érték a peteérést jelenti.

Terhességben mért progeszteron érték az magasabb.

A hormonpótlás az esetleges vetélés megelőzését szolgálja.

Kérdés: 2013. november 28., 23:41; Megválaszolva: 2013. december 01., 22:08
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Toxoplasma eredmény
Tisztelt Doktor Úr/ Nő! 14 hetes terhes vagyok. 2 hete átestem egy köhögős, orrfolyós betegségen. Majd 1 hétre rá elmentem vérvételre....
2. Babát szeretnénk
Kedves Doktornő! Most 10, 5 hónapos a kisfiam és szeretnénk neki testvért. Már csak este elalvas előtt cicizik és éjszaka amikor felkel, de közbe...
Vízhajtás terhesség idején
Ikerterhesség
Leletelemzés