Pánikbetegség-e

Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Négy gyermekes családanya vagyok.Egészségügyi problémáim 2011 áprilisában kezdtek jelentkezni. A tüneteim heves szívdobogás, hányinger, mellkasszorítás, szédülés, szájzsibbadás, tetőtől talpig remegés és ájulás eszméletvesztés. A kardiológiai vizsgálatok negatívak, neurológia vizsgálatok szintén negatívak, labor eredmények is negatívak és ezek után pánikbetegséget diagnosztizáltak pánik zavar(szindróma)(epizódikus, rohamokban jelentkező szorongás)állapítottak meg nálam.Olyan gyógyszereket kaptam a pszichiátertől amitől hallucinációk és öngyilkossági gondolatok sőt a gyermekeim meggyilkolásán is gondolkodtam. A gyógyszer szedést megszüntették és csak a Frontin 0, 5mg tudom szedni egyedül.Tüneteim fokozódtak állandó mellkasi fájdalmaim vannak amik átsugároznak a lapockámra.13 kilogrammot fogytam 2 hónap alatt.a napi teendőimet is alig tudom elvégezni.Nem tudok belenyugodni, hogy nem tudnak meggyógyítíni a legkisebb gyermekem 4 éves én is még fiatal vagyok.Segítsenek hova forduljak segítségért, mert én szervi problémára gyanakszom főleg a tüneteim miatt és a családomban daganatos érszűkületes és szívbetegség is előfordult.a negyven éves édestestvérem 9 éve harcol a rákkal már most súlyos áttéttes.Segítségüket előre is köszönöm egy elkeseredett Anya

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a pánikbetegség témában

Kedves Kérdező! Még egy pajzsmirigyvizsgálatot és egy hasi ultrahangot kellene csináltatni, hogy nem hasnyálmirigy vagy epeúti problémái vannak, de a tüneteket tekintve lehet pánikbeteg. Amennyiben nem találnak testi okot a panaszok hátterében és gyógyszert sem tud szedni, úgy javaslom a relaxációs technikák elsajátítását és a pszichoterápiát megoldásként.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. október 13., 18:32; Megválaszolva: 2011. október 16., 21:53
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása
Folyamatos légszomj,orrdugulás
Helex sr 0,5 mg