Pánikbetegség-e

Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Négy gyermekes családanya vagyok.Egészségügyi problémáim 2011 áprilisában kezdtek jelentkezni. A tüneteim heves szívdobogás, hányinger, mellkasszorítás, szédülés, szájzsibbadás, tetőtől talpig remegés és ájulás eszméletvesztés. A kardiológiai vizsgálatok negatívak, neurológia vizsgálatok szintén negatívak, labor eredmények is negatívak és ezek után pánikbetegséget diagnosztizáltak pánik zavar (szindróma) (epizódikus, rohamokban jelentkező szorongás) állapítottak meg nálam.Olyan gyógyszereket kaptam a pszichiátertől amitől hallucinációk és öngyilkossági gondolatok sőt a gyermekeim meggyilkolásán is gondolkodtam. A gyógyszer szedést megszüntették és csak a Frontin 0, 5mg tudom szedni egyedül.Tüneteim fokozódtak állandó mellkasi fájdalmaim vannak amik átsugároznak a lapockámra.13 kilogrammot fogytam 2 hónap alatt.a napi teendőimet is alig tudom elvégezni.Nem tudok belenyugodni, hogy nem tudnak meggyógyítíni a legkisebb gyermekem 4 éves én is még fiatal vagyok.Segítsenek hova forduljak segítségért, mert én szervi problémára gyanakszom főleg a tüneteim miatt és a családomban daganatos érszűkületes és szívbetegség is előfordult.a negyven éves édestestvérem 9 éve harcol a rákkal már most súlyos áttéttes.Segítségüket előre is köszönöm egy elkeseredett Anya

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza pánikbetegség témában

Kedves Kérdező!

Még egy pajzsmirigyvizsgálatot és egy hasi ultrahangot kellene csináltatni, hogy nem hasnyálmirigy vagy epeúti problémái vannak, de a tüneteket tekintve lehet pánikbeteg. Amennyiben nem találnak testi okot a panaszok hátterében és gyógyszert sem tud szedni, úgy javaslom a relaxációs technikák elsajátítását és a pszichoterápiát megoldásként.

Kérdés: 2011. október 13., 18:32; Megválaszolva: 2011. október 16., 21:53
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Remegés
Kedves Doktornő! Szeretnék érdeklődni hogy az alábbi tünetek alapján mi lehet a fiammal Decemberben a fiam aki 17 éves elmúlt részvett egy ottalvós...
Pánikbetegség gyógyszeres kezelése
Tisztel Doktornö! Pánikbetegségemre szedek Citapramot 20mg és Rilexet 3-szor 2.5mg, amit sikerült csökkenteni: reggel egész, délben háromnegyed...
Frontin-alkohol
Joreggelt. Sajnos támadt 1 problémám 5 hónapja pánikbetegséggel küzdök egész éjjel ittam kb 2-3 órája nem ittam már, érzem hogy jön rám a...
Lorazepam
Tisztel Doktornő/ur! Pánikbeteg vagyok 25 éves nő. Amire citapram 20mgot és rilex 3szor 2, 5mgot szedek. Reggel még 25mg betaloc este 12, 5 mg betaloc....
Pánikbetegség vagy valami már?
Tisztelt Doktornő! 31 éves nő vagyok. Problémám kb. 3 hete kezdődött, mikor a munkahelyemen felmentünk dohányozni, rámjött a rosszullét...