• Frontok hatása generalizált szorongásos betegre

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! Másfél éve generalizált szorongásos betegséget és agorafóbiát állapított meg a pszichiáter.Kérdésem a következő: Ebben a betegségben szenvedőkre milyen hatással lehetnek az időjárási frontok? Tisztelettel és köszönettel: Kóródi Mariann

        Dr. Veress Dóra válasza a generalizált szorongás, időjárási frontok témában

        Kedves Mariann! Elképzelhetőnek tartom, hogy az időjárási frontoknak köszönhetően az ember érzelmileg labilisabb, ingerlékenyebb lesz. Előfordulhat, hogy erősebben szorong, aggodalmaskodik.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 23., 22:14; Megválaszolva: 2011. május 25., 21:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: