• Elmúlik valaha a szorongás? CBD olaj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! 8 hónapja küzdöm szorongással (mostmár generalizált), vannak jó időszakaim, de vannak elég nagy visszaesések, amikor képes vagyok mindentől pánikolni Rexetint szedtem 4 hónapig de cserélték Brintellixre mellékhatások miatt, emiatt is szorongom, hogy ez a Brintellix jó e egyáltalán mert az olvastam hogy szorongást nem igazán csillapít depressziós meg nem vagyok. Elkezdtem rendszeresen sportolni immár 3 hónapja, csökkentettem a munkám mennyiségét, többet pihenek, alapjáraton optimista ember vagyok, igazából már nemtudom még mit tehetnék. Érdekes hogy egyik gyógyszert se érzem hogy hatna, csak a 0,25 Frontin hat, abból is már fél adagtól jobban vagyok. Ön szerint melyik a legjobb hatóanyag antidepresszáns szorongásra? Mert a Frontintól rettegek hogy gyógyszerfüggővé válok. CBD olajat próbálnék ki de azt lehet antidepi mellett szedni?

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a Generalizált szorongás témában

        Tisztelt Kérdező, Az, hogy kinek melyik antidepresszáns válik be, előre nem megjósolható. A szerotonin visszavételt gátlók általában jól oldják a szorongást, érdemes először ezek közül választani. A Frontin szedése hosszabb távon valóban nem javasolt. A CBD olaj együttadásával kapcsolatban nincsenek tapasztalataim, inkább javasolnám ezt kerülni. Pszichiterápiás lehetőség nem merült fel? Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2019. augusztus 09., 13:09; Megválaszolva: 2019. augusztus 09., 15:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: