Mit tehetnék, hogy a férjem idegbeteg lett?

Segítséget szeretnék kérni mert a férjem idegbeteg lett és rengeteget veszekszünk e miatt nem tud semmit tolerálni nem becsül engem sem és a gyermekeit sem.itthon mindenki hülye türelmetlen alapjáraton is de ez már sok.tör zuz de nem bánt csak igy fenyeget de én tudom mi lesz a fenyegetésnek a vége cselekvés.én intelligens embernek tartom öt is és magamat is és ezért kérek tanácsot a munkahelyén szeretik és tisztelik mivel jo ember és dolgos csak most elkezdtünk itatos borjukkal foglalkozni mivel kevés a pénzünk (én nem kapok semmit mert lejárt a gyermekvédelmim) és a bocik nevelése óta sulyosbodott és megmondom öszintén elfogyott a türelmem.tegnap pl összetörte a lányom 30000ft teloját mert késöbb jött haza.szeretem iádom de nem akarok töle félni ha értik mire gondolok kérem segítsenek és ha valamit szeretnének kérdezni még akkor válaszolok bármire.Köszönettel

Dr. Veress Dóra válasza agresszivitás témában

Kedves Asszonyom!

Ha jól sejtem, a férje rengeteget dolgozhat és még otthon is a munka várja. Az ingatag anyagi helyzetük is sok stresszel jár, így én ennek tudom be az ingerültségét. Természetesen a körülmények nem jelentenek mentséget a viselkedésére. Az állandó veszekedések és viták elkerülésére kellene taláni a férjének valami olyan lehetőséget, ahol kieresztheti egy kicsit a gőzt. Sportoljon, pihenjen, szakadjon ki egy kicsit a nyomasztó mindennapokból, menjenek el valahova kettesben (ez nem feltétlenül kell, hogy pénzköltést jelentsen) és lazítsanak egy kicsit. Keressenek valami olyan programot, amit megengedhetnek maguknak és egy kicsit tudnak beszélgetni, újra egymásra találni. Ha lehet ilyenkor kerüljék az alkoholt, mert az nem oldja meg a problémákat, csak elszabadítja az indulatokat.

Tudom, nem könnyű ebben a túlfeszített helyzetben közeledni egymáshoz, de a megoldást ez jelentheti. Egy kis pihenés, egy kis kikapcsolódás, egy kis hétköznapi robotolástól eltérő dolog csodákat tehet!

Kérdés: 2011. május 06., 09:57; Megválaszolva: 2011. május 08., 23:39
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Pánikbetegség gyógyszer
Somnol covid után álmatlanság
Rexetin szerotonin szindróma
Pánikbetegség
Szociális fóbia