Nervenpflege

A címben is említett nervenpflege gyógyszert használom. Pánikos vagyok és elalváskor ez sokat segített régebben. Most egyik nap rosszabbul voltam és újra elővettem. Bevettem kettőt, de semmit nem éreztem. Egy kicsit talán még jobban is szédültem. Lehet, hogy nap közben nem segít csak este. Esetleg valamiféle problémám lehet, hogy nem reagálok rá?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Varga Tamás válasza pánikbetegség témában

Úgy tudom egy ez gyógyhatású, növényi készítmény, enyhe tünetekre. Nem írta le részletesen panaszait, a leírtak alapján nem valószínű, hogy pánikzavarról van szó. Úgy tűnik, hogy feszültségére, elalvási nehézségére, most enyhének bizonyul a készítmény.

Kérdés: 2011. január 30., 15:20; Megválaszolva: 2011. február 01., 10:53
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Olanzapin+Scippa gyógyszerek...
Pánikbetegseg!
Alvászavar
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa