Bal kéz nehézség, anorexia, pánikbetegség

Kedves dr. nő/úr Az lenne a kérdésem, hogy időről időre egyre sűrűbben érzem, hogy a bal kezem olyan feszes vagy nehézkes és néha a mellkasom is. Anorexiából gyógyulok jelenleg ki. Most hagytam el a xanaxot amit a végén esti 1 db volt, mert pánik roham, mellkasszorítás, alvászavar is előjött a gyógyulási próbálkozás során. Ill. a cipralexet is most hagyom el kb. fél év után, most felet szedek esténként. Az lenne a kérdésem, hogy ez a kéz/mellkas nehézség normális, vagy mit lehet ellene tenni? És hogy ugye nem lehet szív probléma? Tanultam autogén tréninget is, és próbálok relaxálni, de minimális ideig mulasztja el. Előre is köszönöm válaszát h.a.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza pánikbetegség témában

Kedves H. A.!

A pánikbetegség jele a mellkasi szorítás nagy valószínűséggel. Javasolt még konzultálni a kezelő pszichiáterrel, mert felmerül, hogy a gyógyszer dózisának csökkentése miatt jöttek elő a panaszok.

Kérdés: 2010. december 30., 15:56; Megválaszolva: 2011. január 03., 14:09
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szeparációs szorongás? Mit lehet...
Pánik vagy komolyabb?
Fejfájás - escitil?
Nyugtató vagy hangulatjavító
Mi állhat a háttérben?