Evési zavarok, pánik syndróma, agoarfóbia

Tisztelt Doktor Ur/Hölgy! Közel 7.éve vagyok sulyos pánik beetg syndróma, agorafóbiaa, kevert -deperssszio, mániás-depersszio. Az a baj, hogy azt vettem, észre hogy az álalpotom, olybá sulybodott, hogy evési zavaraim, vannak. Azért sem tudok gondolom, hizni, mert amikor, elkezdek, enni, utána, hányingerem van, remeg a gyonrom erős gyomoridegem van, hányingerrel, hirt pánik rohammal, jár, fejfájással,, zaavrtssággal, igazán nemlehet leirni. menekülnék a világ elől, és magatól, is.Kérdeezném, hogy erre van e a kezelésre lehőtésg, mert igy sem, aprtnerkapcsolatot nemtudok kialakitani,, és még nem volt ilyen.Kérdésem, gyakori--e hogy a sulyos pánikbetegség-agorafobiánál-felléphet, ileltve lehet e szövödmény, az evési zavar?. Amig a Ludiomilt szedtem, hiztam, de vaalmiért nagyon erős hányingerem van, és azóta rosszabodott, az állaptoom.Evési zavarokléptek fel.akkor hiztam kb. 6.kg-ot, most vissza fogytam. És roppant el vagyok keseredve, sokszor az öngyilkosságon gondolkozozm, igy nem akarok élni, hoyg nem tudok enni, és mind ugy néz rám, mint egy, csontvázra.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Diószegi Judit válasza a pánikbetegség témában

Kedves Levélíró! A súlyos hányinger hátterét organikusan is ki kellene vizsgálni, ezért jelentkezzen háziorvosánál. Az is lehetséges, hogy az evést valamilyen egyéb fóbia, téveszme is nehezíti, de szorongásnál is lehet hányinger, depressziónál étvágycsökkenés. Ismételt pszichiátriai vizsgálatra is szükség lenne, az öngyilkossági gondolatok miatt mindenképpen! A terápia a diagnózistól függ.

Kérdés: 2010. augusztus 20., 10:55; Megválaszolva: 2010. augusztus 23., 18:41
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása