Pánikroham szülés után

Tisztelt WEBBETEG! Kérdésem a következő lenne: 3 hónapja szültem (minden rendben zajlott), 2hete volt 1elég erős pánikrohamom: fulladtam, lezsibbadt-kezem-lábam, szúrt a szívem és nagyon erős pánikérzés lett rajtam úrrá. Kaptam frontint, picit jobb de azóta is visszatér és erős szorongásérzés van rajtam, levert vagyok és fáradt. Ami még furcsa hogy egy furcsa ízt és szagot érzek mindenütt, tompán érzem az ízeket, ami úgy hallottam a candida jele... Lehet hogy a pánikbetegség is emiatt lenne? Előre is köszönöm válaszukat! Köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a pánikbetegség témában

Kedves Levélíró! A leírt rosszullét megfelelhet pánikrohamnak, de szükséges lenne az organikus háttér kizárására is, ha ezt még nem tették meg. A Frontin átjut az anyatejbe is, ezért szoptatás alatti alkalmazása kerülendő. Mindenképpen javasolnám pszichoterápia megkezdését is. Gyermekágyi időszakban sokaknál jelentkezik levert hangulat, szorongás, a fáradtság lehet természetes állapot is, de depresszió tünete is, mely szintén kialakulhat ebben az időszakban. A fémes íz érzését számos dolog okozhatja (gyógyszermellékhatás, szájüregi-fogászati problémák, terhesség, candida), de előfordulhat ún."ízérzési hallucináció" is. Tisztázni kellene ennek a panasznak a hátterét, ezért először keresse fel háziorvosát, aki szükség szerint továbbküldi más szakrendelésre.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. július 30., 12:02; Megválaszolva: 2010. augusztus 02., 20:31
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása