• Zoloft és Naturland nyugtató tea

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr! 5 éve van pánikbetegségem azóta szedek napi 50 mg Zoloftot.Az 5 év során kétszer megpróbáltam fokozatosan abbahagyni a gyógyszert mert tünetmentes voltam, de mindkét esetben 3-4 hét elteltével visszajöttek a tünetek (pánikroham:szédülés bizonytalanság érzés, szorongás).Sajnos a gyógyszer hatása már nem tért vissza az abbahagyások előtti tünetmentesítéshez. Olvastam nyugtató teakeverékek jótékony hatásáról.A naturland teakeverék leírásában felhívják a figyelmet , hogy kérdezzek meg orvost , hogy szedhető e együtt a teakeverék a szerotonin szintre ható Zolofttal.Ez lenne a kérdésem. Köszönettel:L. Péter

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Péter! Kipróbálhatja a teát és a gyógyszert együtt, de egyelőre a minimális javasolt mennyiségben. Érdemes lenne a gyógyszeres terápia mellett pszichoterápiát is igénybe vennie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 28., 12:29; Megválaszolva: 2010. július 30., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés