• 3 hónapja nem tudjak az orvosok, hogy mi bajom es en sem tudom, hogy hol induljak el.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Hölgyem/ Uram! Diána vagyok 31 éves 3 hónapja gyötör egy olyan betegseg ami magam sem tudom, hogy mi lehet. Nem vagyok önmagam, úgy érzem néha, hogy megőrülök. Néha összemosódottnak erzem a latasom, furcsanak erzem a szemeimet, fejemben nyomas van a nyakam feszul bizsereg, nehezen kapok levegot, a hátam be van feszulve vegtagjami gyengek zsibbadnak es van, hogy az testem remeg. A haziorvosom elkuldott vervetelre, reumatologiara, neurológiara ahol fizikalis vizsgalatokat vegeztek es mindent rendben talaltak. Pszichiatrian is jartam ahol jeleztem az orvosnak, hogy olyan mint ha panikbetegsegem lenne ő meg csak helyeselt es rámhagyta. Szemeszeten is voltam, ahol azt mondtak szemtengely ferdulesem van es cilinderes szemuveg kell. Voltam 10 evvel ezelott is panikbeteg, de ehhez kepest az sokkal enyhebb volt es nagyon keves dologban hasonlit a jelenlegire. Napi szinten nyugatot szedek, de homeopatiasat es citromfu teat iszok. A haziorvosom hozzaallasa nem tul aktiv csak elkuld annyival, hogy ez panik betegseg. En ebbe nem teljesen tudok beletorodni. Nagyon stresszes elethelyzetekbe kerultem mostanaba, de mar rendezodtek a dolgok jobban kellene lennem de a testi tünetek nem mulnak. Mar maximum ezeken a testi tuneteken stresszelem magam es ugy erzem, hogy lassan egyik jon a masikbol. De nem tudom. Mi van, hogy ha nem?! Masszor azerint tobb letapadt izom van a hatamban. Minimalisan kiegyenesedett nyakigerincem van. A vernyomasom 110/70 atlagosan, pulzusom 80 korul van. Nagyon koszonom elore is a segítseget. Udvozlettel, Diana

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a diagnosztikus kérdések témában

        Tisztelt Kérdező, a szerteágazó tünetek valóban inkább pszichés eredetet valószínűsítenek. Ha megoldható, keresse fel egy kollégámat, aki pszichoterápiás segítséget is tud nyújtani, és - szükség esetén, - gyógyszert is tud írni. A nyugtató bevétele közvetlenül is hathat a tüneteire. Amennyiben oldja a tüneteket, ez tovább erősíti a pszichés eredet meglétét. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. január 13., 19:16; Megválaszolva: 2020. január 14., 23:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Online konzultáció az OncoLogic-nál
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.