• Pánikbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Dr Nő! Frizziumot szedtem 4 évig. Kevert szorongással depresszióra.Leszoktam 7 hónapig nem szettem semmit.Kb 1 hónapja nem érztem jól magam szorongtam hidegrázás migrén stb Neurológusnál voltam kaptam 0, 25 xanaxot este 1 reggel fél Rexetin fél.Xanaxtol kómás voltam rexetintől utaztam temették. Csökkentett adag xanaxot este fêl Rexetin negyed reggel. Most jobban érzem magam.Orvosom szerint a tél végéig szednem a gyógyszereket.Valoban több hónapig kell szedni ezeket? Nehêz lesz leszokni? Válaszát köszönöm.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszeres kezelés témában

        Tisztelt Kérdező, A Rexetin az, amit mindenképp hosszabb időre, /általában min. 6 hónapra/szoktunk beállítani. Idő kell a hatás kialakulásához és a tartós jó állapot rögzüléséhez is. A Xanaxot ezzel szemben érdemes csökkenteni, elhagyni, mihelyt jobban érzi magát. Ez utóbbihoz ugyanis hozzászokás alakulhat ki. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 18., 20:37; Megválaszolva: 2019. január 23., 22:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: