• Szorongás? Kell gyógyszer?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 26 éves nő vagyok, januárban fejeztem be a jogi egyetemet, ami eléggé megviselt. Már gyermek korom óra félek az idegenekkel való “kapcsolatba lépéstől” illetve brutálisan rágom a körmöm. Februárban elküldtek a szüleim pszichológushoz (amit ott hagytam egy 4 alkalom után mert nagyon a pénzlehúzósnak éreztem- véleménye szerint a szociális keszsegeim hiányzásokat, kevés az önbizalmam, alulértékelem magam). Telt az idő nem igazán történt semmi csak az hogy elkezdtem a bevásárlóközpontokban egyre frusztáltabb lenni, ami aztán sírásban végződött. El kellett volna menni egy állásinterjúra ott pedig előtte órákig zokogtam hogy nekem ez nem megy míg végül nem mentem el rá. Azta most novemberben édesapám elvitt egy pszichiáterhez (neves szakember, könyveket ír előadásokat tart....) viszont a találkozónkon ami kb 40 perc volt kb 5 nagyon max 10 percet beszéltem én (a többit ő sztorizgatta végig) az lett a vége hogy az agyam szerotonin ellátása nem megfelelő ezért szorongok es felírt nekem stimulotont és xanaxot. De En ezzel egyszerűen így nem tudok kibékülni, nem akarom szedni (mar elkezdtem 2 napja de minden reggel zokogva kelek hogy én ezt nem akarom, nem is beszélve a csodálatos mellekhatásokról. A környezetem természetesen azt sulykolja hogy de jó lesz meg minden... de én úgy érzem csak azért kaptam gyógyszert hogy legyen a doktornőnek eggyel több fejős tehene és ne máshoz vigyem a pénzt. Ön szerint mihez kezdjek? Szükségem lenne egy objektív véleményre, akinek nem fűződik anyagi érdeke az egészhez. Köszönettel: Fanni

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szorongás témában

        Tisztelt Kérdező, Egy másik weboldalon már válaszoltam Önnek. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2018. november 17., 12:36; Megválaszolva: 2018. november 21., 22:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: