mi a bajom?

Tisztelt doktornö.Panaszaim kb 5 honapja kezdodtek nehézlégéssel terhelésre fokozodik szinte egyfolytában sóhajtozom mert ugy érzem nincs elég levegőm. Akkor el mentem sbora ahol ekg vérvétel ki zárták az infarktust mellkasröntgen negativ. A feher versejtjeim kicsit többek voltak en ettol teljesen meg ilyedtem és elkönyveltem hogy leukémiás vagyok teljesen magamba zárkoztam már temettem magam nem ettem nem ittam csak cigiztem és sirtam kontroll vérvétel rá két hétre teljesen rendben meg nyugodtam kicsit de a mellkas, hát közép fájdalom és nehézlégés nem mult el egyből limfomára gondoltam ujjab mellkas röntgen negativ ujjabb vérkép negativ.a tunetek nem multak el sziv bajra gondoltam 1 éve voltam magán kardiologusnál ahol minden rendben volt akkor most 2 hónapja megint el mentem hozzá sziv uh ls ekg készült ami teljesen rendben volt a doktor ur szerint nem kardiologiai eredetü.akkor biztos tüdö copd töl tartva légzésfunkcios vizsgálatra mentem ahol a doktor ur annyit mondott hogy látszik a dohányzás de nincs copd és véleménye szerint nem tüdö eredetü.amugyis hipochonder és nagyon szorongos létemre már az öngyilkosság gondolata foglalkoztat de mégis félek a haláltol a betegségtöl de attol is hogy igy éljek tovább tönkre mentem egy felmosást nem tudok meg csinálni nehézlégzés mellkas hát fájdalom nélkül remény vesztett lettem a 2 éves kislányom egyedöl nevelem de ugy érzem hogy meg fogok halni nem birom már tovább évek ota vannak tunetek de a negativ vizsgalatok utan mindig el multak(hasfájás, fejfájás...)de ez a nehézlégzés hát és mellkas fájdalom nem akar már az orvosok is hülyének néznek a házi orvost is bele értve kérem segitsen merre tovább tényleg pszichés ez a dolog is vagy komoly betegségem van ami halálos kimenetelü? válaszát elöre is köszönom krisztina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza a légszomj témában

Kedves Kérdező! Egy kontroll szívultrahang vizsgálat megnyugtatóan tisztázná a szív állapotát, ha itt sincs eltérés, akkor nem szívbetegség okozza a panaszt. És mindenképpen menjen el pszichiáterhez, mert ez a szorongás tönkreteszi az Ön és a kislánya életét is. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2018. július 27., 19:16; Megválaszolva: 2018. július 28., 14:41
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása
Folyamatos légszomj,orrdugulás
Helex sr 0,5 mg