• Véroxigénszint normális?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Szívbillentyű probléma és asztma miatt van pulzoximéter nálam. Általában 97-99% az orvosnàl, de én már napközben volt, hogy légszomj és szédülés miatt megnéztem, és csak 93%-os értéket látok, ami néhány perc múlva, ha újra megnézem, visszaàll 96-99-re. Normális ez, vagy valami problémàra utal? Sajnos egy ideje bizonyos tünetekkel nem vesznek komolyan. Köszönettel,

        Dr. Molnár Dóra válasza a légszomj témában

        Kedves Kérdező, a 95% alatti érték valóban kissé alacsonyabb a kívánatosnál, főként tünettel együtt. Légzésfunkciós vizsgálat és szív ultrahang vizsgálat segíthet az ok kiderítésében. Bizonyos esetekben egyéb kiegészítő vizsgálatra is lehet szükség. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2019. június 09., 11:29; Megválaszolva: 2019. június 10., 23:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt DOktornő/Doktor úr! Érdeklődni szeretnék, hogy 61 éves szüleimnek, valamint 96 éves nagyapámnak milyen kiegészítő készítményt (vény nélküli hatóanyagot) lenne érdemes szedni szív- és érrendszeri problémák (kifejezetten...
        Tisztelt Doktornő ! Kb. 2-3 hete kezdődtek panaszaim. Extrém fáradékonyság, alacsony pulzus (50-55) , gyengeség, dekoncentráltság, köhögési inger, kisebb fizikai terhelésre fokozódó légszomj. Vérnyomásom általában 100/70 körüli. Lázam...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció