Levegő kinyomás

Üdvözlöm! 2 hónapja tartó problémám miatt keretem fel önt.Folyamatos mélylevegőt kell vennem utána pedig 3x vagy 4x a mellkasommal a levegőt kinyomnom.Bocsánat a megfogalmazásért de pont ugyan olyan mint amikor a nagy dolgát nyomja ki az ember.Valamikor ez már órákig eltart és társul hozzá bal oldali bordába erős szúró fájdalom. Öröklődő hajlamos vagyok szív koszorú el meszesedésre. Reflux betegségemre Noacidot szedek. Kell orvoshoz fordulnom? Vagy csak stressz? Kérem segítsen Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza légszomj témában

Kedves Kérdező! Panaszai hátterében reflux betegség is állhat valóban, a tünet nem jellemző szívbetegségre. Pontos okát részletesebb kivizsgálással lehetne megállapítani. Mivel visszatérő és Önt zavaró mértékű ez a panasz, további teendők megbeszélésre keresse meg háziorvosát. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2020. december 29., 01:27; Megválaszolva: 2021. január 03., 23:07
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Véroxigénszint normális?
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Szívbillentyű probléma és asztma miatt van pulzoximéter nálam. Általában 97-99% az orvosnál, de én már napközben...
Szívelégtelenség?
Tisztel Doktornő! 3-4 hónapja voltam külömböző kivizsgálásokon teljes vérkép, szív ultrahang (dopler) 12 elvezetéses EKG (azt hiszem így...
légszomj, nehézlégzés
Tisztelt doktor nő/úr! Mostanában észrevettem, hogy mozgás után légszomj, nehézlégzés tőr rám. Voltam teljes körű kardiológiai vizsgálaton ...
trombózis?
Tisztelt doktor úr..hölgy Édesapám nevében írok mivel ő nem hajlandó orvosi segítséget igénybe venni.De mi aggódunk. Trombózisra utaló...
Mit tehetek?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Volt szívinfarktusom, bypass műtétem 20 évvel ezelőtt. Van por-és gyógyszer allergiám. Kb. 2 éve egyre fokozódó légszomj...