Pánikbetegség lehet?

Jó napot! 8 hónapja megszűltem a 2.gyermekemet.Nagyon sok stresszen mentem keresztül a terhesség alatt és a szülés után is szinte napi szinten. Körülbelül 3-4 hónapja tart ez hogy állandó hányingerem van. Egy ideig féltem kimenni az utcára is mert ott rám jött a pánik es rosszul lettem. Amióta elhagytam a gyermekem apját azóta kimerek menni az utcára de sokszor rámtőr ugyan ez az érzés. Az a baj hogy már bebeszélem magamnak. Pánikbetegségre utalhatnak a jelek?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza pánikzavar témában

Tisztelt Kérdező,

Lehet, hogy szorongásos, stresszes eredetűek a panaszok. Ezt az is valószínűsíti, hogy külső hatásokra változik a panaszok intenzitása. Az életében beállt változás is okozhat feszültséget, aggodalmat.

Ha nem enyhültek a panaszok az elmúlt hetekben, érdemes lenne felkeresni személyesen egy kollégámat.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2018. április 20., 19:53; Megválaszolva: 2018. május 28., 15:16
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Depresszió és pánikroham
Tisztelet Szakértő! 31éves nő vagyok! Az utóbbi hónapokban nagyon kilátástalannak látom a helyzetemet! Évek óta küzdök refluxxal, ami nagyban...
Migren/panikzavar
Tisztelt Doktor úr/Doktor nő! Olyan kerdessel fordulok Önhöz hogy 14 évesen diagnosztizáltak nálam pánikbetegséget amit kezeltek, attaraxot kaptam...
Szorongás?
Kb 16 eve kezdodott a problemam ill akkor volt eloszor, hogy heves szivdobogastvereztem rettento halalfelelmet folyton az orvosi ugyeleten voltam Aztan telt az...
pánikbetegség vagy sem
Tisztelt Hölgyem/Uram Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz, hogy egy két hete észrevettem magamon, hogy hirtelen rosszul érzem magam lever a víz a...
Kérdések a Frontintról /...
Tisztelt Doktornő! Történetem 1 évvel ezelőttről indult, mikor egy baráti nyaralás során pánikrohamom lett, olyan erős, hogy mentőt kellett...