Rosszullét

Kedves Doktor Úr/Nő, Ma életemben másodszorra lettem rosszul hirtelen attól, hogy összeszedtem mennyi munkám illetve tanulnivalóm van még hátra a következő pár napra. Most nem kaptam szívdobogást, de előző alkalommal igen, emellett pedig mindkétszer légszomjam volt, nyomást éreztem a mellkasomban, hányingerem volt. Kisgyerekként asthmatikus voltam, de a tünetek szinte teljesen megszűntek mára, emellett dohányzom és változó, hogy mennyit, de elég sok koffeint viszek be a szervezetembe.(napi 200mg-1000mg) Csak az utolsó mondatban említett két dolog a rosszullétek oka, vagy valami komolyabb? Köszönettel, S. Máté

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza a légszomj témában

Tisztelt Kérdező, A kávé és a dohányzás egyaránt stimulálólag hat a szervezetre, fokozhatja a szorongásos tüneteket. amit leírt, az inkább szorongásos eredetű problémának tűnik. Talán hasznos volna elsajátítani valamilyen relaxációs technikát, ami segíthet a stressz oldásában / autogén tréning pl./ Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. október 03., 23:18; Megválaszolva: 2016. október 07., 09:08
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása