antidepresszáns kontra gyógytea

Tisztelt Doktornő! Szorongásos pánikbetegségre szedek xanax-floxet antidepresszánst (a Floxetet most kezdtem) . Kérdésem lehet ezek mellett citromfű, orbáncfű ill.galagonya teát rendszeresen fogyasztani? Csak a teák nem segítettek. Ill. olvastam még arról, hogy nagyobb adagban (1000mg) B1+C vitamin is jó lehet az idegekre, Valahol olvastam, hogy az orbáncfű tea nem ajánlott. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza gyógyszerek és gyógyteák témában

Tisztelt Kérdező,

Lehet a fenti gyógyteákat inni a gyógyszerei mellett. Az orbáncfűvel nyáron kell vigyázni, mert napérzékenységet okozhat. Ilyenkor nincs gond vele. a nagy dózisú vitaminokkal ki lehet egészíteni a terápiát, az általános védelmet nyújt a szervezet számára.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2015. január 06., 19:13; Megválaszolva: 2015. január 06., 19:55
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szeparációs szorongás? Mit lehet...
Pánik vagy komolyabb?
Fejfájás - escitil?
Nyugtató vagy hangulatjavító
Mi állhat a háttérben?