Cipralex- pánikbetegség

Tisztelt doktorúr/doktornő! Olyan problémával fordulnék önhöz, hogy pánikbetegségre kaptam cipralex 10mg gyógyszert. Az orvosom utasítása szerint egy hétig negyed tablettát utana pedig fél tablettát kell szednem. Harmadik napja szedem es a panikrohamjaim csak erősödtek, nyugtalan vagyok, néha ég a bőröm es hullámokban jon ram az émelygés. Tudom, hogy az első héten még lehetnek ilyen mellekhatasai de biztosan folytassam a szedését vagy inkább hagyjam abba? Az orvosom elutazott így ő vele nem tudok most beszelni. Válaszát előre is köszönöm szépen.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza a pánikbetegség témában

Kedves Kérdező! Még próbálja szedni néhány napig, hamarosan enyhülni fognak a tünetek. Ha nem érzi jól magát, akkor lassabban is lehet majd emelni a dózist, illetve érdemes kezdetben szorongásoldó készítménnyel kiegészíteni a hangulatjavító tabletta szedését, íhy elkerülhető a pánikrohamok szaporodása.

Kérdés: 2014. augusztus 13., 19:44; Megválaszolva: 2014. augusztus 21., 08:00
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása
Folyamatos légszomj,orrdugulás
Helex sr 0,5 mg