Ájulásérzésem van

Üdvözlöm! Egyik héten alám rúgtak és eltört a kezem. Azóta nem nagyon mozogtam és ájulásérzésem van ahogy felállok és mozgok minden nap.Sokszor még gyengének is érzem magam és be van a dugulva fülem. Pánikolós vagyok volt már pánikrohamom. Mielőtt eltört a kezem voltam vérvételen ekg-n és szívultrahangon. Minden vizsgálat jó lett a vérvételen még a pajzsmirigy is a vasam meg egy kicsit több volt. Azóta már egy keveset sportoltam de nem javul semmi.Ülve viszont semmit nem érzek nagyon belőle.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza a ájulásérzés témában

Kedves Kérdező! Serdülőkorban úgynevezett vegetatív labilitás áll fent, ez azt jelenti, hogy ebben az életkorban a vegetatív idegrendszer gyengébb így különösen felálláskor, hosszas ácsorgáskor ájulásérzet van. Ilyenkor váltott hideg-meleg vizes zuhany alkalmazását, az ételek nagyobb mértékű sózását, bő napi 2-3 liter folyadék fogyasztását - vízből -illetve aktív sportolást javasolunk. Azt gondolom ez szépen fokozatosan segíteni fog. Persze most törött kézzel nem mindent tud megtenni, majd szépen fokozatosan csinálja azt amit tud. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2014. május 31., 12:32; Megválaszolva: 2014. június 01., 13:51
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása