Depressziós lennék?

Tisztelt Doktornő/Úr! 6 hónappal ezelőtt kezdődött kálváriám, ami már a végén tart. Egy derékfájással indult, ami lábba sugárzó fájdalmat is eredményezett, az utóbbi egy hónapban jelentős fájdalommal. MRI és röntgen is készült. Eljutottam egy kórház neurológiai vizsgálatára is, mert volt olyan házi orvos aki Szklerózis Multiplexet mondott. Ott 3napig nem aludtam, és halál félelmem volt. A vizsgálat alapján elmondható, hogy egy enyhe degeneratív elváltozás van, ami még nem sérv, de nyom ideget és ezért fáj a lábam. Úszás és torna javasollt. Ezt el is fogadtam,. Eltelt egy hét és egyik napról a másikra alvási nehézségek léptek fel. Ahogy álomba merülnék rángatozok egyet és fel is riadok. Olyan mintha megijednék...nem a lábam, nem a kezem, úgy az egész testem rángat egyet... Megijedtem nagyon, nem használt a gyógynövényes tabletta....bár ez a probléma 3napja áll fenn...a kérdésem, hogy ezt okozhatja az eddig átélt stressz? Ez idegi alapon egyfajta kimerülés? Más tünet nincs..de nem sokat alszom, fáradt vagyok...van ebből kiút? Lassan nem merek elaludni, mert ettől félek, hogy megint nem alszom..ilyenkor feszült és ideges leszek...és csak pörögnek az órák:(((

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza a rángás témában

tisztelt Érdeklődő! igen, ilyen okoz a sztressz, és a porckorong-rendellenesség is. Érdemes neurológushoz menni, aki ír fel hatékony gyógyszert. nyugodtan feküdjön le esakudjon! Baj nem lesz, esteleg újr jelentkezik a panasz. Gyógulást!

Kérdés: 2014. május 25., 16:30; Megválaszolva: 2014. május 28., 23:15
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása