furcsa látás

Tiszteletem! Időnként homályos látásom, és remegésem van amit nem tudok mire vélni.Olyankor le szoktam feküdni.Vérnyomásom jó.Valamint Reumatológia küld ortopédra oda vissza dobálnak, mert fáj a derekam, és nem tudok 10 percnél tovább állni a lábamon, mert gyenge a térdem, valamint szédülök.de az a furcsa, hogy ha a nyakamtól szédülnék akkor ülve is lenne, nem csak állva.jól gondolom? augusztusba lesz ágyéki mr.szteroidos injekció sem használt.xanaxot szedek 4 éve 3x0, 5sr.erről se segítenek leszokni, csak rászoktatni bírtak.már így is sokkal csökkentettem, mert napi 4mg volt.Köszönöm válaszát.Nem tudom mit tegyek már.van mikor 2 napig is panaszmentes vagyok. ez is furcsa

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza a remegés, szédülés témában

Kedves Kérdező! Bizonyára van valamilyen gerinc betegsége, ami nagy valószinűséggel nem súlyos. A panaszai, és azok leirása arra utal, hogy erős szorongása van. Azt hiszem, hogy a látászavar és a remegés nem szervi tünet, hanem szomatizációs jel, vagyis a lelki bajok testi szinten való megjelenései. A gyógyszerek mellett hasznos lenne pszichoterápia, amivel meg lehetne találni, hogy miért vannak szorongásai.

Kérdés: 2014. május 17., 17:23; Megválaszolva: 2014. május 21., 14:36
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása